Ndalesa e radhës e kryeministrit Edi Rama ditën e sotme ka qenë Ura Vajgurore. Siç shihet edhe nga pamjet e mëposhtme sheshi i qyetit ishte “pushtuar” nga flamujt dhe pjesëmarrja e qytetarëve ishte shumë e lartë.

Ai ka prezantuar 5 kandidatët për Bashkitë në qarkun e Beratit. Në Urën Vajgurore rikandidon Juliana Memaj.