Ata kanë hyrë në sallë plot emocion. Aktori Gaz Paja dhe bashkëshortja e tij janë paraqitur krejt ndryshe në sallën ku po mbahet dasma.

Ira ka kapur flokët dhe mban veshur një fustan plot gurë. Ata janë pritur me emocione nga 300 të ftuarit specialë. Çifti ka zgjedhur këngën e Alban Skenderaj “Unë dhe ti” si kolonën zanore të kërcimit të tyre të parë si burrë dhe grua.