Tuneli panoramik në hyrje të qytetit të Pogradecit, hapet sot edhe për automjetet.

Lajmin e ka bërë të ditur, kryeministri Rama përmes një postimi në faqen e tij në rrjetin social “Facebook”, ku ka shoqëruar edhe disa foto.

“MIRËMËNGJES

Dhe me tunelin panoramik të Pogradecit, që nga sot hapet për automjetet, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan kryeministri.

Projekti i këtij tuneli, është shtyrë disa herë, duke sjllë vonesë në përfundimin e tij.