Këto ditë kemi publikuar foto të shumta, se si ka qenë Shqipëria para viteve ’90.

Por, është e pabesueshme se ka ndryshuar Shqipëria dhe Tirana vetëm këto vitet e fundit.

TemA po sjell këto foto të bëra nga Michel Setboun, të bëra në vitin 2006.

Ndryshimi është kolosal, dhe për mirë.