Aktorët e shfaqjes teatrale “Boeing Boeing” mbrëmjen e djeshme u vunë në siklet nga pyetja pikante që Belinda i ka drejtuar të gjithëve.

“Keni bërë ndonjëherë dashuri në ambjentet e teatrit?”, ishte pyetja e belindës ku aktorët nuk po dinin ç’përgjigje të jepnin. I pari u përgjigj Gent Zenelaj i cili me humor pranoi se e ka bërë.

“Sigurisht”, u përgjigj Genti dhe më pas shtoi: “Pas shfaqjes teatrin e mbyllim me çelës”.