Armina Mevlani ka kaluar në tapetin e kuq në Kanë me një fustan të thjeshtë, në ngjyrën e bardhë të ngjitur pas trupit dhe pa shumë dekolte.

Nusja e djalit të ish-kryeministrit dukej shumë natyrale e thjeshtë si në tualet edhe në