Dashi

Tensioni i kësaj jave do të jetë në dëmin tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni lajme interesante ose informacione të dobishme që do të jenë të rëndësishme për punën ose biznesin tuaj. Është e mundur që të lindë një mundësi e re pune ose mund të përjetoni një zhvillim të ri të marrëdhënies tuaj profesionale me njerëz të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve. Do të habiteni nga mysafirët në shtëpinë tuaj ose do të merrni një ftesë të papritur për t’u mbledhur me fqinjët, miqtë ose të afërmit. Këtë javë do të kënaqeni me një ngjarje në jetën e një vajze apo një gruaje të re. Gratë do të kenë një javë të mirë për të filluar projekte të reja ose plane që lidhen me jetën e tyre personale ose profesionale.

Demi

Këtë javë duhet të angazhoheni vetë në zgjidhjen e problemeve të vjetra ose vështirësive të lëna pas dore. Sigurisht që do t`ju duhet edhe ndihmë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të duhet të shpenzoni më shumë para për shtëpinë tuaj. Këtë javë shumë prej jush do të duhet të përgatisin një dhuratë për një grua. Gjatë javës do të monitoroni zhvillimin e problemeve shëndetësore të një njeriu që njihni. Gratë mbi 35 vjeç do të kenë një javë të mirë për të blerë rroba për vete. Meshkujt mbi moshën 35-vjeçare do të jenë më të shqetësuar për zhvillimin e një ngjarjeje të veçantë.

Binjakët

Këtë javë do të jeni të zhgënjyer ose të trishtuar nga veprimet e një të. Mund të jetë një premtim i paplotësuar, ose një gabim në jetën e tij personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ketë ndryshime në lidhje me një udhëtim ose do të përjetoni një situatë stresuese. Këtë javë do të mbani mend disa përvoja ose ngjarje interesante në jetën e një fëmije të vogël. Gjatë javës, do të përjetoni një lloj ndarjeje ose ngjarje të pakëndshme me dikë në rrethin tuaj të miqve, i cili mund të jetë Bricjapi, Demi ose Virgjëresha. Burrat do të kenë një javë të vështirë në të cilën duhet të shmangim angazhimet serioze.

Gaforrja

Këtë javë mos ia jepni sendet tuaja njerëzve të tjerë, se ose do t`i prishin, ose do t`i humbin. Këtë javë do të vendosni të ardhmen e marrëdhënies tuaj miqësore me një person. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni nevojë për shumë durim dhe vetëkontroll për të shmangur konfliktet, humbjet ose vështirësitë. Paqëndrueshmëria juaj emocionale mund të sjellë përvoja negative, kështu që pothuajse çdo ngjarje do të jetë një sprovë për personalitetin tuaj. Jini të kujdesshëm dhe të arsyeshëm kur flisni për paratë me njerëz të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës. Java do të jetë e pafavorshme për marrje kredie. Ngjarjet pozitive gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me aftësinë për të planifikuar dhe përgatitur shumë mirë veprimet tuaja në të ardhmen lidhur me realizimin e një plani ose një ideje të rëndësishme. Njerëzit ose rrethanat e ndryshme do t’ju ndihmojnë shumë.

Luani

Këtë javë do të keni mundësi të arrini shumë në vendin tuaj të punës ose në biznesin tuaj. E rëndësishme është të keni marrëdhënie të mira me kolegët, klientët ose partnerët e biznesit. Meshkujt mbi moshën 35 vjeç mund të zënë një pozicion të ri pune. Bëni kujdes për shëndetin e një fëmije. Këtë javë, një nga temat kryesore të bisedave në familje dhe në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve do të jetë jeta personale ose profesionale e një të riu. Gratë mbi 35 vjeç do të kenë shqetësime për fëmijën e tyre. Burrat mund të ndryshojnë shtëpinë.

Virgjëresha

Këtë javë do të jeni entuziast dhe i ngazëllyer për takimet me njerëz të ndryshëm, sidomos ato të lindura nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Do të jeni të ngazëlleheni nga bisedat ose sugjerimet e tyre, por kujdes mos e humbni kontaktin me realitetin. Kjo vlen veçanërisht për gjërat që lidhen me punën e re, ose biznesin e ri. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni një situatë të shkurtër stresuese, e cila do të lidhet me humbjen e parave ose do të lindë një shpenzim i papritur. Dëgjoni këshillat e njerëzve të lindur nën shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit për çështjet që lidhen me paratë. Java do të jetë e favorshme për udhëtime. Kjo do të jetë një kohë e mirë për një fejesë apo martesë. Këtë javë do të jeni forca më e madhe e një gruaje që po përballet me një vështirësi.

Peshorja

Kjo është një javë në të cilën shumica e planeve tuaja do të lidhen ose do të varen nga burrat. Një zhvillim shumë i mirë gjatë javës mund të ndikojë pozitivisht në marrëdhëniet midis brezave të ndryshëm të burrave në një familje, si baballarët, djemtë dhe nipërit. Këtë javë, ju do të doni të realizoni një ide për shtëpinë tuaj. Do të ketë lidhje me disa ndryshime dhe në përgjithësi ideja juaj do të jetë e mirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të gëzoni një dokument ose lajme në lidhje me një pronë që zotëroni ose që dëshironi të blini. Gjatë javës duhet të shtyni një takim ose të refuzoni një ftesë për shkak të angazhimeve të tjera.

Akrepi

Kjo javë do të jetë e dobishme për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja romantike, veçanërisht nëse jeni vetëm dhe kërkoni një marrëdhënie serioze. Zhvillimi i paparashikueshëm por interesant mund të ndikojë pozitivisht në marrëdhëniet me një partner të lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni intolerantë ndaj veprimeve të një gruaje që tenton të ndikojë në marrëdhëniet tuaja familjare në ndonjë mënyrë ose krijon intriga në vendin tuaj të punës. Këtë javë, përpiquni të shmangni njerëz të pakëndshëm dhe situata të pakëndshme, pasi zhvillimi i tyre mund të marrë një kthesë të papritur dhe t’ju dëmtojë në një farë mënyre, si mentalisht ashtu edhe fizikisht. Një kosto e papritur për një fëmijë do të krijojë një stres të përkohshëm në shtëpinë tuaj derisa të gjeni zgjidhjen praktike të problemit. Gratë në moshën 35 vjeç do të zbulojnë të vërtetën rreth ngjarjeve nga e kaluara e tyre.

Shigjetari

Këtë javë do të bëni një bisedë me një person të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës, e që do të ketë ndikim në çështjet dhe interesat tuaja financiare. Ka mundësi të merrni edhe para nga ky njeri. Mund t`ju duhet të udhëtoni për shkak të punës. Udhëtimi do të jetë interesant dhe i dobishëm për ju. Nëse jeni i martuar mund të përjetoni një konflikt të pakëndshëm në familjen tuaj. Ndoshta do të jeni në gjendje të sqaroni disa keqkuptime, dyshime dhe madje ta bëni lidhjen tuaj më të qëndrueshme. Këtë javë, shumë prej jush do të ndahen nga një grua me të cilën punonin. Gratë mund të përjetojnë një ndryshim në vendin e tyre të punës, të tillë si zhvendosja në një pozicioni të ri, në një zyrë të re ose një punë krejt të re.

Bricjapi

Këtë javë mund të përjetoni zhgënjim nga dashuria. Një udhëtim romantik mund të jetë zhgënjyes dhe të kaloni një situatë delikate. Gjatë këtyre shtatë ditëve, drejtojeni vëmendjen ndaj familjes suaj. Shumë prej jush do të përjetojnë momente tensioni në shtëpi, të cilat mund të kapërcehen me shumë mençuri. Jini të ndershëm në marrëdhënien tuaj me të afërmit. Shfrytëzojeni këtë javë për të krijuar njohje të reja me njerëz nga vende të ndryshme. Shmangni ndërhyrjen në problemet e disa grave apo konfliktet që do të lindin mes tyre. Ju nuk do të jeni në gjendje të ndihmoni me ndonjë gjë, por vetëm do shkaktoni reagim të padëshirueshëm. Këtë javë, jini të ndjeshëm dhe të kujdesshëm në vendin tuaj të punës, sidomos nëse keni nevojë të punoni me klientë të rinj ose me partnerë biznesi. Mos nxitoni të dilni në përfundime të parakohshme, por prisni zhvillimin e ngjarjeve. Java do të jetë e dobishme për blerjen dhe shitjen e sendeve të shtrenjta.

Peshqit

Këtë javë do të keni pritshmëri joreale lidhur me një fëmijë. Është e mundur që të mashtroheni nga premtime të shpejta që nuk do të përmbushen. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë njerëz do të marrin para ose lajme të gëzueshme rreth parave, të cilat në shumicën e rasteve do të vijnë përmes një burri. Këtë javë, mos u merrni me problemet e njerëzve të tjerë, sepse ndikimi apo ndihma juaj në këtë situatë do të jetë e parëndësishme ose e pakuptimtë. Shfaqjet e ndryshme të xhelozisë në punët e tua të dashurisë mund të forcojnë marrëdhënien tuaj. Gjatë javës, zhvillime interesante do të vijnë në marrëdhënia romantike. Burrat do të përjetojnë një zhgënjim emocional që do t’u mësojë atyre të jenë më skeptikë ndaj njerëzve.