Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), për shkak të investime në rrjetin e energjisë elektrike si dhe përmirësimin e saj, do të stakojë energjinë në rrugën “Muhamet Gjollesha”.

OSHEE bën me dije se për shkak të rikonstruksionit të kabinës në rrugën “Sulejman Delvina”, do të ketë kufizim të energjisë elektrike në rrugën “Sulejman Delvina” dhe pjesërisht në bulevardin “Gjergj Fishta”.

Me qëllim përmirësimin e rrjetit të energjisë elektrike, OSHEE është duke kryer një sërë remontesh në të gjithë vendin.