Një po rnostare ka zemëruar ndjeshëm besimtarët me deklaratat e saj.

Kamilla Warneck është një prej aktoreve po rno më të njohur në Brazil.

Ajo ka marrë pjesë në qindra filma er otikë. Por ajo tha se është besimtare e krishterë.

Jo vetëm kaq, por Kamilla theksoi se Zoti nuk e sheh me të keq punën që bën ajo.

25-vjeçarja thotë se është rritur në një familje besimtarësh.

Prezantuesi që e mori në intervistë mbeti i befasuar nga deklaratat e saj, duke theksuar se nuk mund të jesh po rnostare dhe e krishterë.

“Nuk jam dakord. Mendoj se Zoti sheh brenda zemrave tona. Ai gjykon gjërat e mira dhe të këqija që bëjmë. Dhe unë bëj gjëra të mira për njerëzit. Jam një njeri i mirë në zemër dhe kjo ka rëndësi”.

Pas intervistës, qindra komentues e kanë ofenduar dhe kë rcënuar.

“U dje gsh në ferr,” thonë ata..