As që duan të dëgjojnë mendimin e të tjerëve. Me siguri edhe ju keni në rrethin tuaj familjar dhe shoqëror një, ose disa persona që duan t’u dalë gjithmonë e vetja. Këto shenja janë aq të fiksuara dhe nuk heqin dorë në asnjë mënyrë nga ngulmimi i tyre.

Demi: Të parët që kryesojnë listën e kokëfortëve janë personat e lindur në shenjën e Demit. Është e vështirë të bëni kompromis me të, pasi jo vetëm që s’do të nxirrni gjë në dritë, por ka shumë gjasa ta bëni nervoz/nervoze. Këmbëngulja e tyre mund të jetë aq intensive dhe nuk do të ndalen derisa të pranoni se është e drejtë.

Luani: Do të ishte habi e madhe po të mos gjenim Luanin në këtë klasifikim, pasi është me të vërtetë një kokëfortë i lindur. Për të është shumë e rëndësishme të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe të merren për bazë mendimet dhe qëndrimet e tij. N.q.s e kupton se ju nuk jeni duke e marrë seriozisht, mund bëjë gjithçka që t’ju bindë se ajo që po thotë është e vërtetë.

Virgjëresha: Kur flisni me një Virgjëreshë, duhet të jeni të sigurtë që ata kanë bërë të gjitha hulumtimet e nevojshme dhe kanë kontrolluar dy herë të dhënat që do t’ju tregoni. Ky është momenti kur edhe nxjerr në pah kokëfortësinë e saj duke mos pranuar asnjë mendim dhe qasje ndryshe, përveç asaj që beson vetë.

Akrepi: Nëse keni një familjar, mik/mike apo partner që i përket kësaj shenje, nuk mund të mos e vini re kokëfortësinë e tij. Për Akrepin mendimi i të tjerëve vlen një xhufkë dhe vetëm ai, ajo ka të drejtë. Akrepi e di mjaft mirë se nuk mund të shkëlqejë në gjithçka, por kjo nuk e pengon të shfaqë gjithë kohës fodullëkun e tij.

Bricjapi: Bricjapi është gjithashtu kokëfortë dhe urren të duket ”budalla”. Nëse është e nevojshme, ai do të vendosë gjithë energjinë e tij për të treguar se është i shkathët dhe do të mbrojë veten, derisa t’i zhgënjejë të tjerët. Bricjapët janë të zellshëm dhe nuk shmangin punën e vështirë, kështu që ata nuk pranojnë asgjë të gabuar.