Kryeministri Edi Rama vizitoi në spitalin e Traumës disa nga qytetarët që u lënduan si pasojë e tërmetit që tronditi dje Tiranën dhe Durrësin.

Populli thotë jetëgjati jetëshkurtër nuk bëhet. Këto gjëra nuk i kemi në dorë, kanë ndodhur dhe tani të bëjmë cdo gjë ta kalojmë me sukses. Për cfarë të duhet jam në dispozicion” tha Rama teksa u bisedoi me njërin nga qytetarët.

Ndërsa gjatë komunikimit me një qytetare, që është shtruar në spital nuk munguan edhe batuat. “Pak durim, megjithëse gratë kanë durim, se kur durojnë burrat tërë jetën… Por për cdo gjë që duhet jam në dispozicion” tha ai.