Larg kostumit të politikanes, Hillary Clinton u vesh si për dasmë me veshje indiane dhe kërceu për qejfin e saj dhe të dasmorëve. Një video e shkurtër po qarkullon në media.

Ish-zonja e parë tashmë 71 vjeçe ishte e ftuar në dasmën e Isha Ambani, vajzës së Mukesh Ambani.

Ta mendosh që atmosfera në video është e festës para dasmës. Kushedi ç`ka ndodhur në ceremoninë e vërtetë.