Në botën e futbollit ka shumë histori kthimesh dhe rikthimesh. E njëjta gjë mund të ndodhë edhe me Dani Alves.

Sipas “Goal.com”, në fakt, Juventus po vlerëson mundësinë për të kthyer në Torino brazilianin, i cili ka mbetur pa ekip pas skadencës së kontratës me PSG-në.

Problemi është se ish-mbrojtësi i Barcelona-s pëlqehet shumë edhe nga Arsenal-i.