Fondacioni ‘Krabi Pitakpracha Foundation’, ka shpërndarë imazhet e pazakonta të kapjes së një gjarpri kobra gjigant.

Në fotografi shihen veterinerët duke treguar gjarprin katër metra të gjatë dhe me një peshë që është cilësuar rekord.

Bëhet fjalë për një gjarpër prej 15 kilogramësh, i cili sillej rrugëve të provincës së Krabi, në jug të Tajlandës.

Gjarpri u dërgua në një vend të posaçëm për këta lloj