Gratë janë pjesë e mistereve më të mëdha të të gjithë universit. Të afta për të mahnitur me ngjyrat, aromat dhe emocionet e tyre, ato përfaqësojnë nuancat e ndryshme të qenies. Secila prej tyre ka karakteristika specifike që e dallojnë atë nga të tjerët dhe lehtë mund të kalojnë nga një ekstrem në tjetrin. Këtu janë gratë më të forta bazuar në shenjën e horoskopit

Dashi- Zjarri- Me siguri gratë e lindura nën shenjën e Dashit janë më të ashpra dhe kokëfortë. Aftësia e tyre për të kontrolluar është tipari dallues i këtyre grave, ato kurrë nuk humbasin kokën dhe dinë të gjejnë gjithmonë mënyrën e duhur për të kanalizuar energjitë e tyre.

Ujori- Ajri- Gratë e lindura nën shenjën e Ujorit janë ndër gratë më të forta në Zodiak. Ato kanë një personalitet të fortë të aftë për të rritur ato karakteristika të inteligjencës, komunikimit dhe thellësisë që dallojnë këtë shenjë të zodiakut.

Akrepi- Uji- Gratë e lindura nën shenjën e akrepit janë ndër më të mundshmet, sepse ato ia dalin mbanë falë fuqisë së vullnetit të tyre për të mbizotëruar mbi çdo situatë të pafavorshme.

Bricjapi- Tokë- Ndër të gjitha shenjat e Tokës ajo që qëndron më shumë është ajo e Bricjapit. Personalitete të rrepta, por ata kanë sukses në ndërmarrjet më të paharrueshme. Ata gjithmonë arrijnë të ndjekin një program me racionalitet dhe përkushtim.