Viti 2020 ka hyrë me pozitivitet të madh për pesë shenja horoskopi, të cilat do të kenë energji të mirë dhe rrugët e tyre do të jenë më të thjeshta e plot më mundësi të mëdha. Bricjapi, biznesi do të jetë pozitiv për njerëzit e kësaj shenje, ata mund të gjejnë një karrierë të re dhe të heqin dorë nga ajo që ndodhen duke gjetur mundësi të reja për të shfaqur talentin. Madje mund të frymëzohen për të punuar më shumë për të arritur qëllimet në jetë.

Virgjeresha dhe Demi, këto dy shenja do të arrijnë mundësitë më të fuqishme të ofruara nga Universi në vitin e ri që të arrijnë gjithçka kanë dëshiruar. Ata do të përpiqen me gjithë forcën që të nxjerrin nga vetja mendimet negative për tu bërë pjesë e një realiteti të lumtur, por do të jenë të kujdesshëm për sjelljen e tyre.

Luani dhe Peshqit, ata do të nisin vitin 2020 me energji të mirë dhe motivim. Për ta, koha për tu vonuar dhe ankuar ka mbaruar dhe qëllimi i tyre përfundimtar do të jetë të shfrytëzojnë të gjitha mundësitë që jeta i sjell. Këto njerëz nuk do të heqin dorë nga të gjitha qëllimet dhe të lejojnë që universi të drejtojë hapat e tyre. Ata do vijojnë të ndërmarrin rreziqe, do të flasin për gjithçka që është e nevojshme dhe nuk do të jenë pjesë e një marrëdhënie negative për një kohë të gjatë.