Ministri Bledi Çuçi ka bërë një bilanc të dëmeve nga tërmeti dhe banorëve që janë të strehuar aktualisht në hotele dhe çadra.

Shifrat nga Emergjencat: 3613 persona janë në hotele 10225 në çadra, numrin më të lartë e ka qarku i Durrësit, 39310 objekte janë verifikuar 3580 të pabanueshme në Durrës 72 objekte janë shembur 10 në Tiranë 7 në Lezhë

Familjet përfituese të qirasë: Në Durrës 1310 familje Në Shijak 1187 Në Tiranë 2274 Në Vorë 499 Në Kavajë 176 Në Kamëz 270 Në Lezhë 610

Meremetimet: 887 leje në Tiranë 12 leje në Durrës (6 kanë filluar zbatimin)

Shëndetësia: 8 pacientë janë të shtruar te Trauma 3 janë dërguar për specializim jashtë vendit

Arsimi: 53 shkolla janë dëmtuar rëndë nga tërmeti, u pezullua mësimi, u transferuan Qarku më i goditur Durrësi, 32 shkolla 14 në Tiranë 7 në Lezhë 28 shkolla janë meremetuar në Durrës