Gjatë mbledhjes së sotme KQZ i jep mandatin tre deputetëve nga listat e PD. Bëhet fjalë për Artur Roshin nga listat e PD në qarkun e Tiranës. Nikolin Stakës dhe Zef Shtjefni nga listat e PD në qarkun e Shkodrës.

Ndërkohë sot, kandidati Klajdi Qama nga listat e LSI ka dorëzuar në KQZ formularin e dekriminalizimit.