Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk u regjistroi anëtarët, Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim kanë ankimuar vendimin në Kolegjin Zgjedhor.

Kujtojmë që më herët, KQZ pak pasi PD dhe LSI i dërgoi emrat për anëtarët e KZAZ, u refuzuan.