Jeta e thjeshtë e kryeministres finlandeze është shumë larg jetës luksoze të politikanëve tanë që enden mes parasë e pushtetit.

Lidhur me këtë situatë ish-kreu i ‘Alenacës Kuq e Zi’ Kreshnik Spahiu ka hequr një paralele me kryedemokratin Lulzim Basha i cili synon karrigen për kryeministër.

“U be kryeministre e Finlances duke jetuar ne nje apartament me qira 72 metra katrore“, thote Spahiu duke bere krahasimin me Lulzim Bashen qe “kerkon te behet kryeminister i Shqiperise me 72 apartamente dhe vila në pronësi!”.