Kryebashkiaku i Bulqizës Lefter Alla ka mbërritur në Strukturën e Posaçme anti-korrupsion (SPAK), ku paralajmëroi se do të padisë për shpifje ish-deputetin Ervin Salianji.Alla thotë video ku PD pretendon se ai shfaqet duke pirë ko kainë është montazh.

“Video-montazhit më është bërë me dije prej rreth një viti, por gjithmonë kam besuar dhe besoj se duhet të jetë drejtësia ajo që ta hetojë dhe ta zbardhë”.