Prokuroria e Tiranës ka nisur hetimet për përhapje të informatave të rreme që ngjallin panik.

Hetimet mbi lajmërimin e djeshëm, ku thuhej se në mbrëmje vonë pritej që vendi të goditej nga një tërmet i fortë, çka shkaktoi frikë, nisën pas referimit të çështjes nga Drejtoria Vendore e policisë Tiranë.

Grupi hetimor po kryen veprimet për të evidentuar bazën e nxjerrjes së këtij informacioni të rremë dhe autorët.