Duket se Lulzim Basha vijon ta ndjejë mungesën e interesit të qytetarëve ndaj aktiviteteve të tij. Kjo ka bërë që lideri i opozitës, të sponsorizojë postimet në rrjetet sociale duke ofruar para në mënyrë që qytetarët ta ndjekin.

Mbase këshilltarët e tij duhet ta mësojnë se lideri i vërtetë e krijon audiencën dhe bëhet popullor përmes ideve që përcjell dhe jo përmes mekanizmave të publicitetit që ofrojnë rrjetet sociale.