Reperja e njohur nga Kosova, Rina Balaj është kapur me një nga komentuesit në faqen e saj në Instagram.

Ajo ka pyetur fansat e saj në rrjetet sociale, se çfarë janë duke menduar. Njëri prej tyre i është përgjigjur se është duke menduar sesa e shëmtuar është Rina. Por reperja nuk e ka lënë pa përgjigjie. Ajo i është përgjigjur: Smd please, shkurtim i togfjalëshit “Su.ck my di.ck”, “ma thith pe.nisin, të lutem”.

Komentet tek Rina
Ndërkohë që në të njëjtin postim, nuk kanë ndaluar as ngacmimet për të dhe për Feron.