Këngëtari britanik Danny Polaris po kalon disa problem me orgnain e tij gje nital. Ylli i muzikës xhaz është shtruar me urgjencë në spital pasi ka pasur një ngritje të papritur të penisit, i cili qëndronte ashtu gjithë kohës.

Polaris tregon për mediat e huaja se kjo gjë kishte qenë shumë e dhim bshme për të dhe se kishte ndodhur menjehrë pasi kishte kryer marrëd hënie me të dashurin e tij.

Danny kishte qëndruar për dy javë me penis të ngritur pasi i kishte ardhur turp të shkonte në spital.

Mjekët tregojnë se kjo gjëndje ishte krijuar pasi përpara marrë dhënies me të dashurin këngëtari britanik kishte konsumuar një pil ulë për të përmirësuar marrëd hënien in time, por e kishte tepruar me dozën.