Një grua që vdiq për 27 minuta u kthye në jetë duke kërkuar një stilolaps dhe letër. Tina Hines, e cila mezi fliste, shkroi në një fletore një mesazh: “Është e vërtetë”. Ajo pretendoi se pa parajsën pasi pësoi arrest kardiak.

Tina pësoi arrest kardiak në Phoenix, Arizona ndërkohë që ishte me bashkëshortin e saj. Për 27 minuta në total ajo ishte e vdekur dhe mjekëve iu deshën ta rikthenin në jetë me pajisje plot gjashtë herë. Duke përshkruar parajsën, Tina tha: “Ishte kaq e vërtetë, ngjyrat ishin kaq të gjalla.”

Madje pretendon se pa Jezusin duke qëndruar para portës së zezë, me një dritë të verdhë të ndritshme që shkëlqente.