Këngëtari dhe tekstshkruesi i njohur, David Olney ka ndërruar jetë në mes të publikut që e donte kaq shumë. Këngëtari 71-vjeçar humbi jetën për shkak të një at aku kardiak teksa po performonte në një koncert në Florida. Kolegu i tij, Scott Miller tregoi se Olney u ndal në mes të këngës dhe tha : “Më vjen keq”. Më pas ai vendosi dorën në kraharor dhe aty u kuptua se diçka nuk po shkonte mirë.