Dashuria është një gjë shumë e bukur por edhe shumë komplekse në të njëjtën kohë. Ajo interpretohet në disa mënyra dhe për këtë aryse merr disa kuptim. Megjithatë dashuria e vërtetë, sipas studimeve ka vetëm një kuptim, kur ju bini në dashuri me dikë e doni, pa asnjë arsye.

Ja disa arsye kur ndiheni mirë me dikë, por ajo nuk është dashuri e vërtetë:

Kur ju e doni partnerin për mënyrën se si ai ju bën të ndiheni.
Kur të dy doni të njëjtat gjëra në jetë.
Kur rrini me një person vetëm sepse keni frikë të qëndroni vetëm.j.j