Ish banorja e Big Brother ka befasuar me postimin e saj të fundit. Rikë Roçi është kthyer 6 vite pas në kohë. Ajo ishte krejtësisht brune dhe nuk ngjan aspak me vajzën që të gjithë njohën në Big. Ndryshimi i saj është…
Ish banorja e Big Brother ka befasuar me postimin e saj të fundit. Rikë Roçi është kthyer 6 vite pas në kohë. Ajo ishte krejtësisht brune dhe nuk ngjan aspak me vajzën që të gjithë njohën në Big.

Ndryshimi i saj është i befasishëm dhe duhet thënë se tani duket edhe më sexy. Rikja mban veshur një stilim të të famshmes italiane Elisabetta Franchi.