Oriana Sabatini kujton fillimet e marrëdhënies së saj me Paulo Dybala-n.

Gjatë rrëfimit special, bukuroshja thotë se nuk e njihte futbollistin nga Argjentina.

“Ai më shkroi në WhatsApp, e pyeta babanë tim se kush ishte, pasi nuk e njihja. Mendova se kush është ky? Kush ishte Paulo Dybala, e pyeta. Ai qeshi dhe unë vazhdova kërkimet e mia, pasi im atë do të kërkonte sqarime”, shprehet Sabatini.

Më tej ajo shton: “Unë e pyeta se si mund të isha e sigurt që ishte ai. Ai më nisi një mesazh zanor dhe unë kërkova në You Tube një intervistë të tijën, për ta verifikuar”.

“Më bëri një përshtypje shumë të mirë, ishte zotëri, dhe u tregua shumë i sjellshëm. Një ditë më erdhën edhe lulet në shtëpi. Ishin 21, si numri që ai kishte në fanellë. Nga ai moment nuk mund të mendoja së menduari për të”, shprehet Sabatini.