Eshte prezantuar sot ne Tirane Biblioteka digjitale universitare ulibrary.rash.al një tjetër kërkesë e plotësuar e studentëve, falas., ku e pranishme ishte ministrja e Arsimit Besa Shahini, Kryeministri Rama, dekane, pedagoge e studente.

Gjate prezantimit te bibliotekes universitare  digjitale, Shahini beri me dije se jane miliona artikuj, dhjetera mijera artikuj shkencore, revista, kurse per gjuhe te huaj etj.

Kjo biblioteke digjitale e cila eshte falas per studente, pedagoge e studiues, eshte nje tjeter arritje ne kuader te paktit per universitetin, duke u dhene mundesi te plote studenteve dhe jo vetem, por edhe duke cuar kostot ne zero per studentet.

Me poshte video e plote: