Elseid Hysaj i ka dhënë fund beqarisë.

Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare ka vendosur të kurorëzojë zyrtarisht martesën në vendlindjen e tij në Shkodër me të fejuarën Fiorenza Lekstakaj.

Dasma madhështore ka rreth 500 të ftuar që do të këndojnë dhe vallëzojnë Kuq e Zi, jo në stadium, por në një nga martesat më të mëdha dhe më të bukura që janë organizuar ndonjëherë në Shqipëri.

Dasma e Hysajt është 100 për qind tradicionale shqiptare pasi organizohet në një kështjellë mesjetare në Shkodër, qyteti i lindjes i Elseidit.