Një zjarr ka rënë në një ndërtesë banimi në Paris, ku shtatë persona janë plagosur rëndë, mes tyre edhe pesë fëmijë.

Sipas mediave të huaja, të gjithë të plagosurit janë në gjendje të rëndë.

Lajmi për zjarrin është konfirmuar nga kryetari i bashkisë së qytetit, Meriem Derkaoui, i cili ka bërë me dije se shkaqet e tij e zjarrit janë ende të njohura.

Në të njëjtin qytet më pak se një muaj më parë, ra një zjarr në një kompleks strehimi ku mbetën të vrarë një grua dhe tre fëmijët e saj.