Ditën e djeshme qarkulloi lajmi se moderatorja Albana Osmani mund të kishte braktisur zyrtarisht televizionin. Kjo për shkak të angazhimeve të vazhdueshme nga ana e saj me fushatat humanitare dhe për shkak të një postimi që ngriti dyshimet se Osmani do të angazhohej në radio. Ajo ka gati një vit që i mungon televizionit shqiptar, megjithatë libri nuk duhet gjykuar nga kapaku. Kjo pasi moderatorja ka reaguar sot përmes një komenti në faqen e TiranaPost.al duke theksuar se nuk ka hequr dorë nga televizioni.

Pauza për këtë sezon sipas saj ishte e detyruar, si rrjedhojë e fushatave humanitare në rajon ndërsa si plan ka të rikthehet në shtator.

Ja çfarë shkruan konkretisht Arbana: “Nuk e kam lënë zyrtarisht. Madje kam plane për shtator. Se ky sezon për televizionin ishte e pamundur për shkak të fushatave humanitare në rajon. Ky është një projekt krejtësisht i ri, një dritare e re që e kam patur në planet e mia me kohë. Kam dhe lajme të tjera, por i marrim me radhë! Tani e mësuat, për ta parë Albanën në televizion duhet të prisni deri në shtator!