Balerina e njohur Klaudia Pepa, ushtrohet vazhdimisht dhe këtë mund ta bëjë në çdo moment, madje edhe gjatë një udhëtimi rutinë me metro.

Ajo ndodhet aktualisht në Londër dhe ndërsa është duke udhëtuar me metro ka vendosur që të bëjë stretching duke vendosur njërën këmbë sipër tek mbajtëset në formë sparkade por në ajër dhe jo në tokë.

Elasticiteti i saj duket se ka shka ktuar habi tek njerëzit në metro, të cilët pasi mbaron ushtrimin e shohin gjithë habi e disa prej tyre edhe të mahnitur.

Klaudia ka shpërndarë një video nga ky moment ndërsa shkruan: “Duhet gjithmonë pak stretching”.

 

View this post on Instagram

 

Ci vuole sempre un po’ di stretching ?????‍♀️

A post shared by Klaudia Pepa (@klaudiapepa) on