Dëshironi të dini se cfarë do të ndodhë vitin e ardhshëm?

“Baba Vanga”, e lindur në Bullgari është quajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj.

Deri më tani ka parashikuar saktë ngjarjet si ISIS e Brexit, tani do të njiheni me parashikimet e tij që i kishte bërë 23 vjet më parë për vitin 2020.

Zbulimi më befasues është se jeta e Vladamir Putin dhe Donald Trump është në rrezik.

Falë një atentati të bërë brenda Kremlin, presidenti rus do ta arrij fundin e tij.

Jo vetëm kaq, por ajo tha që presidenti amerikan Donald Trump do të sëmuret me një sëmundje misterioze që do ta lërë të shurdhër, shkruan meganews.al. Ai gjithashtu do të diagnostikohet me një tumor të trurit.

Pikëpamja në vitin 2020 është po aq e zymtë, me më shumë tsunamë dhe tërmete që do të godasin kontinentin.

“Baba” parashikoi që bota do të vuajë nga fatkeqësi të shumta vitin e ardhshëm, me Pakistanin, Kinën, Japoninë dhe Alaskën. Të gjitha pritet të bien viktimë e një cunami masiv. Mistiku tha se 400 njerëz do të vdesin pasi një tërmet do ta godet kontinentin aziatik.

Ajo tha se në 2023 orbita e Tokës do të ndryshojë, në 2066 SHBA do të lëshojë një armë të ndryshimit të klimës në Romën e kontrolluar nga myslimanët dhe në 2304 njerëzit do të zbulojnë udhëtimin me kohë.

Profesori Georgi Lozanov analizoi veprën e saj në detaje të hollësishme dhe zbuloi se afër 80% e parashikimeve të saj u realizuan./meganews