Ditët e fundit është kthyer virale në rrjetet sociale, “Sfida e shishes”, ku shumë njerëz përpiqen të heqin tapën e një shisheje teksa rrotullohen mbrapsht.

Sot, kësaj sfide i është bashkuar edhe moderatorja sportive, Eva Murati. Ajo ka postuar një video teksa gjendet mbi një varkë, dhe e ka kryer me sukses, ndërsa shkruan: “Kjo video është e bërë me dublën e parë. Ndërkohë lutesha: ‘bëj të realizohet me të parën, mos të turpërohem 100 herë’” – shkruan Murati.

Eva Murati – Sfida e shishes on Vidnews.