Por nostarja Angela White në një intervistë ka treguar lidhur me reagimin e familjes së saj lidhur me karrierën që ajo kishte zgjedhur për vetën.

Ajo pranoi se familja e saj nuk e mbështeti fillimisht punën e saj, edhe pse ajo intrigohej nga industria e por nos që kur ishte 14 vjeç.

33-vjeçarja ka treguar specifikisht reagimin e babait të saj, i cili kishte zgjedhur që të mos e komentonte profesionin e të bijës.

“Kur i thashë atij, nuk pari ndonjë reagim specifik. Ndoshta ngaqë ai e dinte se kjo ishte zgjedhja ime dhe se nuk do ta ndryshoja edhe nëse ai do të reagonte negativisht.”

Më tej Angela tregon se pavarësisht se i pëlqen që të zhvishet, në jetën e përditshme preferon që të mbajë një profil të ulët.

“Unë nuk dua që shumë vëmendje në publik. Dua vetëm të bëj pazaret e mia pa dikë që më shikon në mënyrë të çuditshme sepse me të vërtetë po blej vëtëm ushqime për në shtëpi. Nuk po bëj asgjë të çmendur,”– tha ylli i filmave +18.