Një pajisje e teknologjisë së fundit ka mbërritur në Spitalin “Shefqet Ndroqi” në Tiranë. Falë kësaj aparature do të rritet saktësia e ndërhyrjeve kirurgjikale dhe ekzaminimet invazive do kryhen në kohë më të shpejtë.

Lajmin për këtë investim të rëndësishëm në sektorin e shëndetësisë e jep kryeministri Edi Rama i cili në llogarinë e tij të “Facebook” shkruan:

NJË APARATURË E FJALËS SË FUNDIT TË SHKENCËS, që rrit saktësinë e ndërhyrjeve kirurgjikale dhe kryen ekzaminime invazive, është instaluar në spitalin universitar “Shefqet Ndroqi” në Tiranë?

Spitali “Shefqet Ndroqi” (Sanatoriumi), prej më shumë se një viti pret dhe urgjencat kirurgjikale të Tiranës, me një staf të përkushtuar, që specializohet vijimësisht dhe investime të vazhdueshme në teknologji?

#ShëndetësiaqëDuam?‍⚕️??‍⚕️
#ShqipëriaqëDuam??☀️. (Lexo.al)