Pavarësisht se demokratët prtestojnë kundër tubimit elektoral të Partisë Socialiste, kryeministri i vendit Edi Rama iu dha atyre një mesazh të qartë. Ai u shpreh se ata mund të hidhen përpjetë, por qeveria dhe ai nuk ikin.

“Gjatë kësaj kohe duhet të përballemi me gjëra absurde, siç ishte djegia e shkollës këtu. Unë e qeveria jemi aty, ata le të hidhen përpjetë. Parlamentit është aty, ata ikën se lanë mandatet. Tani janë kujtuar, por është vonë. Ikën me festë e pastaj donin të hynin nga dritarja”,- tha Rama.