Albërie Hadërgjonaj është një ndër këngëtaret më të dashura për publikun shqiptarë.

Këngëtarja gëzon statusin e një femre të lirë, e divorcuar nga bashkëshorti i saj me të cilin ishin të kurorëzuar plot 19 vite.

Pas divorcit me të, Albëria tregon për herë të parë se çfarë bënte ajo kur ai e tradhëtonte pa pikën e turpit.

Ajo është shprehur se kur ai e tradhëtonte me tjera, ajo mbyllte sytë, e veshët, pastaj është shprehur se ishte mbyllur fare, dhe nuk dinte më se cfarë të bënte.

Pas gjithë kësaj ngjarjeje, erdhi një moment për këngëtaren e cila nuk duroi më dhe është divorcuar.