Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, ka reaguar gjithashtu per ngjarjen e rende qe ndodhi per gazetaren e Kronikes, Klodiana Lala, shtepine e prinderve te te ciles, e sulmuan me bresheri automatiku, mesnaten e te enjtes duke u gdhire e premte.

“Plumbat ndaj gazetarëve, barbaria kundër qytetërimit. Dënoj ashpërsisht kërcënimin ndaj gazetares.

Miq gazetarë, kini mbrojtjen e shtetit dhe ligjit. Klodiana, shteti është me ju”, thuhet në mesazhin e kryeparlamentarit.