Aktorja dhe moderatorja, Rudina Dembacaj ka tërhequr vëmendjen me setin e radhës. Duket se Dembacaj i ka pasion fotos dhe realizon poza të ndryshme, në të cilat nxjerr në pah tiparet e bukura.

‘E nxehtë’, me stil vintage, veshur me fund të bardhë me pika të zeza dhe bluzë të zezë velvet, që i nxirrte në pah të gjithë gjok.sin bom.bastik, aktorja tërhoqi vëmendjen.

Nuk kanë rreshtur komentet që komplimentojnë moderatoren, e cila duket mjaft sek.si.