Astrologët thonë se meshkujt që i përkasin shenjës së shigjetarit, e duan dashurinë e pastër.

Këta meshkuj, dashurojnë femrat bujare dhe të hapura për dialog.

Shigjetarët kanë nevojë për një femër që dedikohet me mish e me shpirt në marrëdhënie.

Shigjetari

Dashurojnë femrat bujare, e të hapura për dialog. Kanë nevojë për një femër që dedikohet me mish e me shpirt në marrëdhënie. I japin rëndësi çdo fjale që u thuhet, ndaj kini kujdes së çfarë thoni.

Nuk kanë sekrete dhe gjëja më e rëndësishme është se e mbajnë fjalën.