Për shumë njerëz, fati i keq nuk ekziston, por nuk mund të mohojmë se ka gjëra që i mendojnë njerëzit. Këto janë shenjat që mendojnë se do të kenë fat të keq për këtë vit

Dashi – Ata që kanë lindur në këtë shenjë karakterizohen sikur kanë vështirësi të dalin nga momentet e vështira. Ata mendojnë se gjithçka po shkon mirë, por realiteti ndikon tek ata dhe i nxjerr nga qendra e tyre.

Binjakët – Këta njerëz kanë një jetë plot me drama, por e vërteta është se e bëjnë vetë të tillë. Të gjitha të këqijat që u ndodhin janë vetëm prej veprimeve të tyre, prandaj duhet të ndryshojnë qëndrimin.

Shigjetari – Shumë mund ta quajnë fat të keq, por në realitet është qëndrimi i njerëzve të lindur në këtë shenjë. Ata janë armiku i tyre, askush tjetër. Edhe pse karakterizohen nga një dëshirë për aventurë, ata nuk mund të kontrollojnë atë që ndodh dhe kjo i bën të mendojnë se do të jetojnë në paqëndrueshmëri, në krizë dhe në të keqe.

Bricjapi – Fati i keq këtu është i lidhur me punën që duhet të bëjnë, prandaj duhet të mësojnë se është koha për të ndryshuar.

Peshqit – Për ata të kësaj shenje, fati i keq është prej financave të tyre, por kjo ndodh sepse ata zakonisht nuk i menaxhojnë në mënyrën e duhur dhe marrin vendime të këqija kur shpenzojnë para./noa