Moti ka ndryshuar në mënyrë dramatike natën e së mërkurës . Sipas parashikimeve meteorologjike, pamja e re, e cila pritet të mbahet deri të Premten, përfshin rënie të temperaturës, shira dhe stuhi.

Gazetarja Shpresa Dine raporton për “Balkanweb” se me interes të veçantë është fakti që kohët e fundit moti i rëndë shpesh shoqërohet me vetëtima të mëdha.

Në fakt, në mëngjesin e 15 gushtit kishte një frekuencë të lartë të vetëtimës dhe vetëtimës për rreth 4 orë, me kulmin midis orës 2.30 dhe 3.30 të mëngjesit.

Fenomeni u regjistrua nga media Northmeteo.gr, e cila gjithashtu postoi pamje nga Selaniku.