Rreth një orë pas nisjes ka përfunduar protesta në Shkodër.

Banorët kanë liruar rrugën hyrëse të qytetit, pasi gjatë zhvillimit të protestës dogjën goma dhe përkujtuan rrëzimin e bustit të Enver Hoxhës.