Një grua për hakmarrje morri vendimin që ish partnerit të saj i cili e kishte tradhtuar të ja pres organet gje nitale, duke i futur ato në acid dhe duke i hedhur në tualet.

Incidenti ndodhi në Tajvan, ku sipas policisë 58 vjeçarja sul moi burrin për hakmarrje, pasi që ai e kishte tradhtuar kur kishin qenë të martuar.

Pasi ajo kishte mësuar për veprimet e tij dhe që ishte treguaj jo besnik ndaj tij, ajo morri këtë vendim duke përdour një palë gërshërë të mprehtë për të prerë org anet e tij gje nitale duke e lënë atë vetëm një centimetër mish, raporton “Unilad”.

Kur ajo u morr në pyetje nga policia, ju tha që “Nëse unë nuk mund ta kem, askush nuk do ta ketë”. Më pas ajo ka tentuar ta vr asë veten, duke marr tableta të gjumit. Raporti thotë se çifti ishin divorcuar para një muaji, burri ishte i papunë dy vitet e fundit dhe po mbahej financiarisht nga ish gruaja e tij që tani e kishte sulmuar në mënyrën më të tme rrshme.