33 vjeçarja nga Bajza e Malësisë së Madhe, një zonë e izoluara nga dëbora është transpotuar me urgjencë në orët e para të mëngjesit në Spitalin Rajonal të Shkodrës. Falë ndërhyrjes në kohë të stafit mjekësor nëna dhe fëmija gëzojnë shëndet të plotë.

Ky është fëmija I tretë për këtë familje dhe do të përfitojë nga bonusi i bebes do të përfitoj çekun e tij me 1milion e 200 mijë lekë. Spitali Rajonal i Shkodrës si gjithë spitalet në vend këto ditë të fotohta janë në gadishmëri për shërbim edhe në zonat të izoluara nga dëbora.