Cristiano Ronaldo ka dhënë së fundmi një intervistë për kanalin “Soccer.com” në Youtube.

Ronaldo rrëfeu për kanalin e njohur disa gjëra interesante, profesioni që do të kishte në qoftë se nuk do të ishte futbollist, lojtari më të cilin do të dëshironte të luante apo si ka lindur festimi i famshëm SIUUUU.

Lojtari me të cilin do të dëshironit të luanit? Pyetje e vështirë… Kam shumë lojtarë në mëndje, por ai që do të dëshiroja të luaja, është simbolin i portugalisë Eusebio i cili vdiq para disa kohësh.

Goli më i bukur në karrierë? Kam realizuar 700 gola dhe është e vështirë, por unë gjithmonë zgjedh golin e fundit.

Si lindi SIUUUU? Po zhvillonim një ndeshje në Amerikë. Unë shënova një gol në atë takim dhe bërtita SIUUU. Ishte natyral si moment. Pas atij festimi pashë që tifozëve ju pëlqente, dhe që nga ajo kohë festoi gjithmonë ashtu.

Profesioni në qoftë se nuk do ishit futbollist? Aktor, ndoshta model. Nuk e di. Por mendoj me shumë mundësi aktor.